Nieuws
Zee-evenement met IVN

Het IVN nodigt iedereen uit voor een Zee-evenement in Katwijk, op zaterdag 29 juli. Dit duurt van 13:00-16:00 uur. “Altijd al meer willen weten over wat er leeft in de Noordzee en aanspoelt op onze stranden? Kom dan bij het zee-evenement kijken, voelen, ruiken, vissen en knutselen!

Op zaterdag 29 juli organiseert IVN regio Leiden het Zee-evenement. Ontdek met het hele gezin wat er te vinden is in de zee en op het strand. Er zijn kraampjes met strandvondsten en stands van Naturalis, IVN Leiden, Het Groene Strand, knutselactiviteiten en tal van andere interessante zeezaken.

Je kunt”zeevissen en zeeslakken bekijken en zelfs voelen, een tuintje maken van strandvondsten, de speurtocht doen en knutselen met schelpen. Neem je strandvondsten mee ter determinatie door Naturalis. En er is een kraam van het Groene Strand met leuke bingokaarten en zoekkaarten.

Het Zee-evenement is gratis en voor alle leeftijden. Plaats:  bij paviljoen ‘t Strand, Boulevard Zeezijde 23, in Katwijk ter hoogte van het witte kerkje. Tip: Kom op de fiets of neem uw pinpas mee voor de parkeerautomaat van de ondergrondse parkeergarage.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter