Nieuws
Weet jij de leukste naam voor deze poes of kat?

In aanloop voor de Galerie des Animaux die op dierendag zal openen op het terrein van Stichting Nationale Dierenzorg in Wassenaar, heeft metaalkunstenaar Patrick Visser deze poes of kat over laten komen van de Hermitage in Amsterdam. Tijdens de kunstexpositie Galerie des Animaux zullen diverse kunstenaars hun dier gerelateerde werk exposeren. Zowel op het terrein als in de boerderij zullen schilderijen, tekening, sieraden, sculpturen etc. te zien zijn.

Maar voor het zover is gaat men op zoek naar een naam voor deze poes of kat die zo prachtig staat te zijn op het terrein! Stuur voor 15 augustus jouw naam voor deze poes of kat naar info@ndz.nl en wie weet wordt jouw naam gekozen! Patrick Visser, de maker van dit prachtige object zal zelf de naam kiezen uit de vele inzendingen en heeft voor de bedenker hiervan een leuke miniatuur in petto!

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter