Nieuws
U zegt het maar: Gebrek aan realiteit

‘Wat een bizarre uitspraak van onze burgemeester, heeft hij een zonnesteek opgelopen? Kom eens kijken in de Heuvelwijk op een regenachtige zaterdag- of zondagmiddag. Neem dan geen zonnebril mee maar een bril met transparante glazen en op sterkte, dan ziet u de andere kant en de gevolgen van dit winkelcentrum. Ongeduldige, toeterende, racende, scheldende, vervuilende (zwerfafval of kotsende personen), milieu verontreinigende (luchtverontreiniging), asociale bezoekers van dit idiote shopwalhalla. Mocht je zelf buiten de gemeente bij familie op bezoek gaan, dan ben tussen de 10 en 30 minuten extra reistijd kwijt. Alleen al om bij de rijksweg te komen. Kom je op het verkeerde moment terug kan aansluiten in de file. Als je geen garage hebt of kan parkeren op een afgesloten terrein dan mag je 2 wijken verderop parkeren. Als je familie of vrienden wil uitnodigen dan zijn ze verplicht om in de ochtend te komen, anders is er geen parkeerplek, o, ja toch wel 2 wijken verderop!
Dus burgervader als u een uitspraak doet, zorg dat u de feiten kent, zo niet: “spreken is zilver, zwijgen is goud”. Kortom uw uitspraak is een duidelijk gebrek aan realiteit’. (J. van Buren)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter