Nieuws
Bijzondere optredens in Kakafonie

Zondag 30 juli, komt  rond 12:30 uur  Dyde (spreek uit: Diede) in het radiopgrogramma Kakafonie bij Midvliet FM haar nieuwe single ‘Geen keus’ laten horen. Dyde moet je zeker beluisteren als je houdt van zangeressen als Froukje, Merol, S10, Eefje De Visser, Bente, Meau.

Deze jongedame uit Utrecht verklaart heel oprecht dat ze eigenlijk al haar hele leven zingt. Ze ontdekte op de basisschool dat ze ‘het’ kon – zingen dus – toen ze aan een musical deelnam. Meteen erna ging de muzikale bal aan het rollen maar eerst was er nog de studie.

Rond 13:15 uur komt Steffan de Kust naar de studio om zijn nieuwe single ‘Een huis dat laat ons koud’ te laten horen. De nieuwe single van Steffan de Kust is een vervolg van de twee vorige,die over het woonwagenleven gaan en net als de een en laatste single Op het kamp is dit ook een protestlied tegen de regering betreffende het woonwagenbeleid.

Steffan zegt hierover: “Ik kan het niet vaak genoeg over de problematiek in Nederland hebben dat er nog steeds geen voldoende vakken worden gebouwd voor onze kinderen. Ik kom zelf uit een van de grootste woonwagenfamilies van West-Europa en zolang ik mijn stem kan laten horen aan iedereen zal ik dat blijven doen.”

Het programma Sportsignaal is met zomerreces. Kakafonie op zondagmiddag gaat daarom tot en met eind juli een uurtje langer door. In het derde uur is er ruimte voor een hoorspel. Op zondag 30 juli even na twee uur hoor je het derde en laatste deel van het hoorspel ‘Ja dochter, nee dochter’, een blijspel in drie delen, geschreven door Carl Slotboom en tot hoorspel bewerkt door Hennie van Kleef.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter