Nieuws
Nog maar één lidmaatschap: Vriend van Duivenvoorde

Vanaf 1 januari 2024 veranderen de lidmaatschappen van Duivenvoorde. De vertrouwde Parkeerjaarkaarten en Wandeljaarkaarten worden dan vervangen door één enkel lidmaatschap: “Vriend van Duivenvoorde”. Dit vernieuwde lidmaatschap biedt vele voordelen voor bezoekers en ondersteunt tegelijkertijd Duivenvoorde in zijn inspanningen voor behoud en toegankelijkheid.

Als liefhebber van Duivenvoorde kunt u nu genieten van dit jaarlijkse lidmaatschap voor slechts 50 euro. U krijgt gratis parkeermogelijkheden, vrije wandelingen op het landgoed, toegang tot het museum en speciale activiteiten, en voorverkoopopties voor evenementen.

Deze verandering brengt voordelen voor zowel bezoekers als het landgoed. Gratis parkeren, voorheen alleen mogelijk met een Parkeerjaarkaart, is nu toegankelijk voor alle Vrienden van Duivenvoorde, waardoor een bezoek aan het landgoed gemakkelijker wordt. Het lidmaatschap biedt ook onbeperkte wandelmogelijkheden, zonder de vroegere Wandeljaarkaart te hoeven aanschaffen. Vrienden van Duivenvoorde kunnen vrijelijk het landgoed verkennen en genieten van de prachtige natuur en geschiedenis. Bovendien draagt u als Vriend van Duivenvoorde direct bij aan het behoud en de toegankelijkheid van het landgoed. Uw jaarlijkse bijdrage van 50 euro gaat rechtstreeks naar het onderhoud en de restauratie van het kasteel, de tuinen en andere belangrijke aspecten van Duivenvoorde. Zo draagt u bij dit waardevolle culturele erfgoed te behouden voor toekomstige generaties.

Wilt u ook deel uitmaken van de Vrienden en Duivenvoorde ondersteunen? Word dan Vriend van Duivenvoorde door u aan te melden via www.kasteelduivenvoorde.nl/vriend.

Vanzelfsprekend blijven de jaarwandel- en parkeerkaarten die in 2024 aflopen geldig tot die tijd. Ook blijven de dagwandel- & parkeerkaarten ook beschikbaar.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter