Nieuws
Persoonlijke ontwikkeling via de bibliotheek
Wil jij deze vakantie iets nieuws leren of jezelf verder ontwikkelen? Dan is dit het ideale moment om aan de slag te gaan! Via de Bibliotheek aan de Vliet kun je allerlei cursussen van GoodHabitz en Soofos volgen. De cursussen van GoodHabitz zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling. Zo leer je bijvoorbeeld sterker in je schoenen te staan, maar ook je leiderschap te verbeteren. En dat kan altijd van pas komen.
Wil je juist nieuwe talenten ontdekken of deze verder ontwikkelen? Doe dan mee aan de cursussen van Soofos. Hierin leer je bijvoorbeeld alles over fotografie, design of programmeren. De opties zijn eindeloos, dus er zit vast iets voor jou tussen.
En om het helemaal leuk te maken, al deze workshops zijn gratis te volgen als je een bibliotheekabonnement hebt! Bekijk alle informatie over deze cursussen op onze website via: http://www.bibliotheekaandevliet.nl/leve…/onlinetrainingen.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter