Nieuws
U zegt het maar: Veiligheid hoezo?

‘Goed dat het C 2000-communicatiesysteem voor hulpdiensten weer wordt aangepakt. Schande dat er al zevenentwintig jaar met de gebreken aangerommeld wordt en dat er een ingreep van de Arbeidsinspectie voor nodig was, die stelde dat de veiligheid in het geding is. Plotseling kan de boel dus wel verbeterd worden.

Nu komt de vraag op welke aandacht de veiligheid écht krijgt. Mensen die de verkeersregels niet kennen of zich er niet aan houden, blokkeren dagelijks de kruispunten op de N14. Dus ook voor hulpdiensten. Burgers zijn daardoor in gevaar. Het politiebureau met grote ramen, daar is dus geen C 2000 nodig, is aan één van die kruispunten gevestigd. En wat doet de politie: niets.

Of mogen de agenten de wet niet handhaven voor hun korpsleiding in de Mall ? Er is al steeds meer leegstand in hun speeltuin dus vooral niet klantonvriendelijk zijn!’ (Katja van der Wal)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter