Nieuws
Wees creatief in de regen

Met de regen van dezer dagen, slaat de verveling misschien toe. Niet nodig! Wees creatief en doe mee met de Creatiewedstrijd van het Huygens Festival. Jong of oud laat  je creativiteit los op ’Dream Children’ van Edward Elgar met een filmpje, gedicht, tekening, schilderij of welke andere creatieve vorm dan ook.

Er zijn weer mooie prijzen te winnen. De prijswinnaars worden bekendgemaakt op zondag 24 september bij het Slotconcert  van het Huygens Festival  2023 dat wordt verzorgd door het Constantijn Sinfonietta o.l.v. Ali Groen. Inzenden kan tot 1 september aanstaande. Meer informatie op www.huygensfestival.nl waar ook twee korte filmpjes staan over de Creatiewedstrijd en ’Dream Children’ van Elgar.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter