Nieuws
Gemeente wijst op voederverbod

Een bericht van de gemeente: ‘In onze gemeente geldt een voederverbod. Dat betekent dat je geen eendjes meer mag voeren.  Ons eten is niet gezond voor onze stadsdieren en de restjes die ze laten liggen, trekken ratten en meeuwen aan. Die zorgen voor veel overlast.

Maar niet getreurd, er is een leuk alternatief: een bezoekje aan een van de kinderboerderijen in en rond Leidschendam-Voorburg! Kinderboerderijen zijn hartstikke leuk voor peuters én iets oudere kinderen.Ben ieuwd welke kinderboerderijen er allemaal zijn? Check dan snel de website ‘Uit met kinderen’ voor een overzicht. Dus, trek erop uit en geniet van de natuur zonder de dieren te voeren.
Kijk op onze website voor tips om overlast door ratten en meeuwen te voorkomen en draag bij aan een schone en gezonde gemeente’: www.lv.nl/plaagdieren
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter