Nieuws
Haags Beat Festival in Kakafonie

Ook zondag 6 augustus biedt omroep Midvliet weer een leuk radioprogramma. In Kakafonie maakt men kennis met Yvonne Metselaar. Ook de organisatoren van het Haags Beatfestival komen aan het woord.

Rond 12:30 uur komt Yvonn naar de studio  om haar nieuwe single ‘Dansen tot de zon opkomt’ te laten horen.  Een heerlijk romantisch en vrolijk zomers nummer.

Alexander Serban en Lesley Warendorff komen om 13.15 uur aan het woord. Zij vertellen over het Haags Beat Festival dat op 13 augustus wordt gehouden in het  Zuiderparktheater. Het is de vijfde editie en in deze jubileumeditie zijn er optredens van artiesten als Waylon, Rinus Gerritsen, Cesar Zuiderwijk, Jan Akkerman & Brainbox ft. Phil Bee, The Crazy Rockers Allstar Band en nog heel veel meer artiesten. Het Haags Beat Festival in het Openlucht Zuiderparktheater is een eerbetoon aan de artiesten die Den Haag voor eeuwig op de kaart hebben gezet in de geschiedenis van de popmuziek.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter