Nieuws
Liefde en lef op de afdeling Radiologie
,,Mijn vriend kon helaas niet bij mijn afspraak zijn voor een MRI-scan in HMC. Ik vond het namelijk best spannend. Maar zijn beer mocht mee de MRI in. Ook een goede vriendin mocht erbij blijven. Dat was heel erg fijn. Dank aan de medewerkers van de afdeling radiologie voor de extra aandacht, tijd én de foto van beer Björne. Voor mij een goede herinnering.” Pretima is Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige op de afdeling Radiologie in HMC. Pretima: ,,Als patiënten bang zijn voor een MRI-scan dan mag er zeker een knuffel mee. We controleren dan wel heel goed of er geen metaal in zit, daar hebben we een speciale magneet voor. We nemen de tijd als patiënten bang zijn, we blijven er bij en beginnen pas als de patiënt prettig ligt en gerustgesteld is.”
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter