Nieuws
Opknapbeurt Vreugd en Rust begonnen

In Park Vreugd en Rust te Voorburg is een begin gemaakt met de opknapwerkzaamheden. Bij de kinderboerderij zijn alle dieren verdwenen. Waarheen? Bezoekers van het park vrezen het ergste. Dinsdagmorgen is het hoge gras bij de boerderij gemaaid. Op de paden in de omgeving van de Vliet is aangemerkt waar de wortels van bomen lopen. En overal is het een komen en gaan van mensen met meetapparatuur. Het hele park krijgt een stap terug in de tijd: Het wordt ingericht als Zocher-park, ofwel zoals het er in vroeger tijden uitzag; rond 1850. Het gaat daarbij onder andere om een nieuwe padenstructuur, nieuwe bruggen en ander hekwerk rond de dierenweide. Eerder deze zomer kondigde de gemeente aan dat de werken in augustus/september zouden starten. Ze lopen tot in 2024 door. De dieren werd verzorgd door mensen van Middin; mensen met een beperking of niet aangeboren hersenletsel. (foto Michel Groen)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter