Activiteiten
SP organiseert speelevenement in Corbulo Park

Aanstaande zaterdag, 12 augustus, organiseert de SP een Speelevenement in het Corbulo Park, Voorburg-Noord. Vanaf 10:00 tot ongeveer 16:00 uur zijn er een aantal leuke activiteiten voor de jeugd. Er is een echte springkussen en kinderen kunnen zich laten schminken. Er wordt gezorgd voor wat lekkers te drinken en te eten (suikerspin en popcorn). Voor de gezonde snoepers zijn er snoeptomaatjes.

De SP realiseert zich als geen ander dat niet iedereen een verre reis of dure dagjes uit kan betalen. Het is daarom fijn om iets extra te kunnen doen aan het einde van de schoolvakantie. Voor grote mensen bestaat de mogelijkheid om op een andere manier kennis te maken met de SP. Naast activiteiten voor de kinderen hebben wij een informatiekraam en kan in gesprek worden gegaan met het SP-bestuur en de fractie.

,,We willen het Corbulo Park laten stralen, een plek van samenkomen”, benadrukt Arif Dominggus Gaspersz, voorzitter van SP Leidschendam-Voorburg. ,,Deze dag is bedoeld om gemeenschapsbanden te versterken en een glimlach te brengen bij kinderen die misschien niet de kans hebben gehad om de zomer elders door te brengen. We nodigen alle gezinnen uit om deel te nemen aan dit feest van vreugde en verbondenheid.”

Het evenement beoogt een positieve dag te zijn waarop herinneringen worden gemaakt, nieuwe vrienden worden ontmoet en de gemeenschap zich verenigt in een sfeer van solidariteit en plezier. De SP hoopt op een mooie opkomst en kijkt uit naar een dag vol lachen, spelen en samenzijn in het Corbulo Park.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter