Nieuws
Daarom is werken bij WZH Schoorwijck zo leuk
Een bezoekje aan de supermarkt is niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Deze managementassistente besluit om 13:00 uur spontaan en na overleg met haar locatiemanager ‘even’ met deze bewoner mee te gaan. Na het vinden van zijn portemonnee in het doucherekje (,,logische plek toch”) gaan ze lachend op weg. De bewoner geniet van de zon en is zo blij dat de managementassistente meegaat. Zonder lijstje (,,vergeten!”) gaan ze alle schappen langs en doen de benodigde spullen in het mandje. ,,Zo is boodschappen doen wel heel leuk”, zegt de bewoner met een glimlach. Om 14:50 uur stappen ze de locatie weer binnen, net op tijd voor de gym. ,,Daarom is werken bij WZH Schoorwijck zo leuk.”
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter