Nieuws
Dit zijn de beste ijssalons van Zuid-Holland

De zomer is in volle gang. Geniet u af en toe van een lekker schepijsje om af te koelen? In Wassenaar heeft u geluk: hier vindt u de best beoordeelde ijssalon van de provincie. Over het algemeen beoordelen bezoekers Zuid-Hollandse ijssalons echter iets minder goed: zij krijgen gemiddeld 4 sterren, terwijl het landelijk gemiddelde op 4,05 sterren ligt. Dit en meer blijkt uit onderzoek van beslist.nl.

‘Luciano’ in Wassenaar krijgt van bezoekers de beste beoordeling op Google Maps van alle Zuid-Hollandse ijssalons. De top 5 beste ijssalons: Luciano in Wassenaar – (4,7 sterren met 1563 reviews); Chocolaterie en Gelaterie De Lelie – Voorstraat in Delft – (4,8 sterren met 810 reviews); Luciano Theresiastraat in Den Haag – (4,7 sterren met 1149 reviews); De IJssalon in Rotterdam – (4,6 sterren met 1333 reviews); IJssalon La Venezia in Dordrecht – (4,5 sterren met 1454 reviews.

Wilt u een ijsje kopen in Zuid-Holland? U staat dan waarschijnlijk iets langer in de rij dan elders in het land. In de provincie zijn namelijk relatief weinig ijssalons te vinden: 4,5 per 100.000 inwoners. Landelijk ligt dit aantal op 5,2 ijssalons per 100.000 inwoners.

Meer informatie: https://www.beslist.nl/info/ijssalons.html

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter