Nieuws
‘Groene’ CrossFit naar Voorburg

CrossFit wil een vestiging openen aan de Princes Irenelaan 81 in Voorburg. Het moet de eerste ‘groene’ vestiging van de onderneming worden. CrossFit is een voortdurend gevarieerde, intensieve en functionele training/fitnessprogramma. Op de locatie zit nu een bouwbedrijf.

CrossFit wil in de energiebehoefte gaan voorzien door zonnepanelen, infraroodpanelen en een zonneboiler. De gevels en het dak worden geïsoleerd. Gedacht wordt aan een groen dak. De gemeente heeft al laten weten voor het plan te zijn. Om te kunnen starten moet wel afgeweken worden van het bestemmingsplan. Het gaat nu om een bedrijfsterrein.

Ter plekke is een ruimte van 450 vierkante meter beschikbaar plus een kantoorruimte van 100 vierkante meter. CrossFit denkt 18 parkeerplaatsen nodig te hebben. Daarvoor is ruimte op eigen terrein (29 parkeerplaatsen).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter