Activiteiten
Workshops afvalkleertjes groot succes
De workshops bij de tentoonstelling ‘De nieuwe kleren van de koningin’ in de bibliotheek Leidschendam zijn een groot succes. Eerst leest schrijfster/ontwerpster Angelique Schipper het sprookje voor en laat ze de paraplu-barbie in de gouden kooi zien, waardoor de tentoonstelling is ontstaan.
Daarna gaat zij met de kinderen de vitrines met 100 barbies bekijken. Natuurlijk zijn ook Ken en Action Man met afval aangekleed: stof tot nadenken. Zien de kinderen van welk afval de kleding gemaakt is? En wat weten we over de producten die erin zaten? Daarna gaan ze met afval zelf barbies/Action Man aankleden en wordt er afgesloten met een heuse modeshow en fotoshoot.
Als een kind de eigen barbiepop meeneemt kan die mooi aangekleed mee naar huis. Verzamel thuis ook alvast bruikbaar afval. U kunt uw kind aanmelden via de website www.talentenloods.nl De workshops zijn nog tot en met vrijdag 18 augustus. De tentoonstelling is tot en met 30 augustus te zien.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter