Nieuws
Dieren verhuisd naar andere locaties
‘Beste bezoekers van Vreugd&Rust: In verband met de komende restauratie zijn onze dieren verhuisd naar andere locaties. Hierdoor zijn ook de medewerkers en begeleiders werkzaam op een andere locatie’. Met deze twee zinnen hoopt beheerder Middin een einde te maken aan de ontstane onrust over het lot van de dieren in de kinderboerderij aan de Vliet in Voorburg. Afgelopen week bleken de dieren te zijn weggehaald. Rondom de dierenweide werden aanstalten gemaakt voor werkzaamheden. De gemeente wil het park terug brengen in de stijl van  landschapsarchitect J.D. Zocher. In dat kader wordt ook de hertenweide aangepakt. Die krijgt onder meer een nieuwe omheining, de toegangsbrug wordt opgeknapt en de speelplek voor kinderen wordt verplaatst.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter