Nieuws
Geen schadevergoeding Stompwijker

De gemeente hoeft een Stompwijker geen schadevergoeding te betalen vanwege de aanleg van de Veenpoldersweg. Dat heeft de Raad van State bepaald. De Stompwijker heeft een stuk grond met een paardenpension en een bedrijfswoning nabij de N206/Laantje van Kampen (naam en adres worden niet in het vonnis van de Raad van State genoemd, red.). Hij stelde dat door de aanleg van de Veenpoldersweg de waarde van zijn perceel daalde, er een buitenbak voor de paarden verplaatst moest worden (kosten 60.000 euro) en mogelijke toekomstige woningbouw werd gefrustreerd (schade 0,5 miljoen euro). In 2019 wees de gemeente een verzoek tot schadevergoeding al af. De Raad van State is het daarmee eens.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter