Activiteiten
Promotieklasse Cup bij Cartouche

Het weekend van 26 en 27 augustus belooft een waar spektakel te worden voor hockeyliefhebbers. Het langverwachte Promotieklasse Cup hockeytoernooi staat op het punt om acht getalenteerde herenteams uit het hele land samen te brengen voor een weekend vol sportiviteit, teambuilding en gezelligheid.

Het toernooi, dat plaatsvindt op de velden van hockeyclub Cartouche, zal dienen als voorbereiding voor de teams op het aankomende hockeyseizoen. Met teams die op hoog niveau spelen, belooft het een weekend te worden met spannende en mooie wedstrijden.

Hoewel competitie een cruciaal aspect van het toernooi is, is het niet het enige wat centraal staat. De Promotieklasse Cup draait ook om het versterken van teambanden en het creëren van een gezellige sfeer waarin spelers elkaar beter kunnen leren kennen, zowel op als naast het veld. Deelnemende teams zullen naast de wedstrijden ook bijvoorbeeld ook gezamenlijk lunchen. Op zaterdag wordt de dag afgesloten met een BBQ voor alle teams.

Met het weekend in het vooruitzicht kunnen hockeyfans en inwoners van Leidschendam-Voorburg zich verheugen op wedstrijden vol actie en spannende shootouts.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter