Nieuws
Reactie op artikel voedselbos Voorburg-Noord

Afgelopen zaterdag publiceerde Vlietnieuws een artikel over het voedselbos in Voorburg-Noord. Daarop is gereageerd door Isabella Wentink die als vrijwilliger is betrokken bij het bos, ook wel bekend als de Nehalennia tuin. Zij bericht dat niet de gemeente de tuin is begonnen, doch vrijwilligers die een buurttuin/voedselbos wilden realiseren. Het onkruid in de tuin hoort bij de filosofie van voedselbossen, zo laat zij verder weten. Isabella zou het ‘leuk vinden’ als steeds meer mensen het bos/de tuin leren kennen, vooral mensen die het wat ‘minder’ hebben. De vrijwilligers willen als ze binnenkort kunnen gaan oogsten, namelijk vooral die mensen uit de buurt wat uit het voedselbos kunnen geven. Belangstellenden kunnen contact opnemen via nehalenniatuin@hotmail.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter