Activiteiten
CDA-raadsleden houden inloopspreekuur
,,We horen regelmatig van bewoners dat ze moeite hebben om iemand uit de lokale politiek persoonlijk te spreken. Daarom leek het ons een goed idee om naast onze wijkbijeenkomsten, die het CDA specifiek in/voor wijken organiseert, ook een persoonlijk inloopspreekuur te houden”, legt Liesbeth van der Heide uit. ,,Het doel is dat inwoners laagdrempelig met ons in contact kunnen komen om hun verhaal te delen. We kunnen niet a la minute een oplossing bieden, we kunnen ook niet alles oplossen, maar we kijken wel of we de komende periode politiek iets met de informatie van bewoners aan de slag kunnen.”
,,Het inloopspreeluur is open voor alle inwoners, ongeacht op welke partij je stemt of wat je politieke voorkeur is. Wij zijn aanwezig en mensen zijn welkom om met een kop koffie aan te schuiven”, vult Lieke Muller aan.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter