Activiteiten
Gemeente: Doe mee aan cleanup day

Een bericht van de gemeente: ‘Op zaterdag 16 september is het World Cleanup Day. Het is dé dag waarop we samen met buurtgenoten het zwerfafval in onze buurt aanpakken. Door ons eigen steentje bij te dragen aan een schonere omgeving, vragen we aandacht voor het zwerfafvalprobleem en geven we het goede voorbeeld aan anderen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat er minder afval op straat belandt. Wil je meedoen? Dat kan. Check https://bit.ly/3qzZvD1 voor een overzicht van acties in jouw buurt. Je kunt ook je eigen actie aanmelden als je dat wilt. En weet je wat het mooie is? Je kunt een afvalgrijper en vuilniszakken lenen van de gemeente. Reserveer jouw afvalgrijper of meld je groep aan via het contactformulier op https://bit.ly/45oBTA8. Heb je vragen? Bel dan naar 14 070 en vraag naar Martin Lenferink. Laten we samen onze buurt schoonmaken en laten zien hoeveel we om onze omgeving geven. Doe je mee?’

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter