Nieuws
Veel vragen over opknapbeurt Vreugd en Rust

In het Voorburgse park Vreugd en Rust is maandag een begin gemaakt met de opknapbeurt. Aan de zijde van het Oosteinde heeft een vrachtwagen een massa rijplaten afgeleverd. Ondertussen ging een tiental mensen aan de slag om de bestrating rond de oude kinderboerderij te verwijderen. Op het grasveld stond een groot aantal busjes geparkeerd. Aan een daarvan hing een mensgrote tekening. Ondertussen vraagt menig bezoeker zich af wat er nu concreet gaat gebeuren. Komt de kinderboerderij terug? Mogen er straks nog honden in het park? Kunnen bezoekers met een rollator of rolstoel straks wel over de grindpaden? Hoog tijd dat de gemeente meer duidelijkheid verschaft. (foto Vlietnieuws)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter