Nieuws
Etage bovenop bestaande flatgebouwen

Op de drie flatgebouwen aan het Prins Hendrikplein in Leidschendam, nummers 2 tot en met 82, moet een etage bij komen. Dat levert 20 nieuwe huurwoningen op. Dat blijkt uit een vergunningaanvraag bij de gemeente. De flatgebouwen kennen nu vier etages. Het geheel is eigendom van Romee Properties B.V. in Amsterdam. Voor de zomer liet verantwoordelijk wethouder Bianca Bremer de gemeenteraad weten bezig te zijn met een project voor het ‘optoppen’ van een bestaand gebouw. Meer wilde ze niet kwijt om ‘onrust’ bij bewoners en omwonenden te voorkomen. Of betrokkenen op de hoogte zijn van het plan is onduidelijk. In de flats zitten huurwoningen. Alleen nummer 58 bestaat uit meerdere koopwoningen, allemaal voorzien van een aparte letter. Die kennen ook een Vereniging van eigenaren. Onder en naast de flat Prins Hendrikplein 59-82 zijn een twintigtal garages voor bewoners. Die hebben daar ook een eigen parkeerterrein. Bij de rest van de woningen ontbreken deze voorzieningen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter