Nieuws
Voorbereidingen ombouw opstelterrein treinen

ProRail werkt vandaag, 16 en morgen, 17 augustus samen met aannemer BAM aan het spoor bij Den Haag Centraal. Dit zijn voorbereidingen voor de grootschalige vernieuwing en herinrichting van het emplacement. Met een nieuwe sporenlay-out op Den Haag Centraal wordt het mogelijk om meer treinen te rijden vanaf 2025.  De rijsnelheid kan worden verhoogd en de betrouwbaarheid van de dienstregeling vergroot. Reizigers kunnen dan nog makkelijker en comfortabeler reizen tussen Den Haag en andere steden in de Randstad, zoals Leiden, Gouda en Rotterdam. Op 16 en 17 augustus verwijdert men kabelkokers en worden nieuwe kabels en leidingen aangelegd. Ook sloopt men een deel van de oude betonnen fundatieblokken van de bovenleidingportalen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter