Nieuws
Boot aanbieden mag, maar niet te lang

Degene die een boot te koop aanbiedt op een trailer aan de Prins Bernhardlaan Voorburg, ter hoogte van het Noteboompark, is niet in overtreding. De Algemene plaatselijke verordening (APV) gaat alleen over het te koop aanbieden van voertuigen langs openbare wegen. Wel is het zo dat de trailer er niet langer dan drie dagen mag staan. Daarna moet hij, met lading, weg. De gemeente laat zulks nu controleren door een bijzondere opsporingsambtenaar (BOA). Volgens omwonenden staat de trailer met de boot er al meerdere weken. Kennelijk is dat bij de gemeente niet opgemerkt. Ook niet bij de ‘wijk BOA’ die nu op het geval is geattendeerd. Die kan overigens meteen doorlopen naar de Aart van der Leeuwkade ter hoogte van het Maartenscollege. Ook daar ‘ligt’ een boot, op een trailer die is vastgebonden aan een lantaarnpaal. En ook dit exemplaar is al weken niet bewogen. Probleem: elk merkteken ontbreekt, op de trailer en het knalgele schip, type speedboot.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter