Activiteiten
Meidenscouting in Oostenrijk

Scouting Satoko Kitahara viert zomerkamp in Oostenrijk. Al jaren stond deze wens hoog op het lijstje van de oudere meiden en dankzij vele acties, maken ze het nu waar. Rabobank heeft jaren geleden een bijdrage in de trailer gedaan en mede hierdoor zeilen ze nu in Oostenrijk. Scouting Satoko Kitahara  doet ook dit jaar mee met Rabo ClubSupport.

Scouting speelt een actieve rol voor de maatschappij, zo beoordeelt de Rabobank, die zij graag financieel ondersteunt. Rabobank stort een bedrag in de ‘ClubSupportpot’ en leden vanaf 12 jaar bepalen welke verenigingen een bijdrage krijgen én hoe hoog dat bedrag is.

Leden van de Rabobank kunnen vanaf maandag 4 september tot en met 26 september stemmen op hun favoriete vereniging. Elk lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging. Bent u nog geen lid van de Rabobank (en wel 18 jaar), vraag dan nu uw lidmaatschap aan via https://www.rabo-clubsupport.nl/regio-den-haag/lid-worden

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter