Activiteiten
Speciale inschrijfdagen voor ‘Hulp bij Digitaal’

Het nieuwe cursusseizoen van ‘Hulp bij Digitaal’ gaat weer beginnen. Tegenwoordig kunt u van alles regelen via het internet. Heeft u hier moeite mee en wilt u graag uw digitale vaardigheden verbeteren? Ga dan naar de speciale inschrijfdagen op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 september bij de bibliotheek.

U kunt verschillende workshops en cursussen volgen bij de Bibliotheek aan de Vliet. Zo biedt men bijvoorbeeld cursussen aan om beter te leren werken met een computer, tablet of smartphone. Daarnaast helpt men u met het aanvragen en gebruiken van een DigiD, en hoe je online je zorg kunt regelen.

Tijdens deze inschrijfdagen staan de medewerkers voor u klaar om u advies te geven over welke cursus het beste bij u past. U kunt zich ook meteen inschrijven. En uiteraard kunt u al uw vragen stellen over je computer, smartphone of de digitale overheid. En u kunt het ‘Weerbaar op het Web’ kaartspel spelen om te testen hoe goed uw kennis op het gebied van online veiligheid is.

Op dinsdag 5 september bent welkom in bibliotheek Voorburg, op donderdag 7 september in bibliotheek Leidschendam. Op beide dagen tussen 12.00 en 16.00 uur. Er staan koffie, thee en iets lekkers klaar. (foto bibliotheek)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter