Mening
U zegt het maar: Transparant, eerlijk, integer

‘Naar aanleiding van meerdere artikelen op Vlietnieuws en de blog van de burgemeester waarin hij klaagt over
‘nepnieuws’ terwijl B&W, gemeenteraad en ambtenaren de inwoners van Leidschendam – Voorburg schofferen met het geheim houden van de stukken over de vernietiging van Vlietland door een op geld beluste (bevriende, bevoorrechte?) projectontwikkelaar:

Meneer de Burgemeester, om nepnieuws te voorkomen dient men zelf het goede voorbeeld te geven door TRANSPARANT EN EERLIJK EN INTEGER de zaken voor te stellen. De belangen van de inwoners zwaarder te laten wegen dan die van de projectontwikkelaars. Als de belangen van de inwoners worden geschonden en geschoffeerd, dan is het ook niet gek dat er nepnieuws ontstaat. Is dat goed, nee absoluut niet maar het is wel een gevolg van het eigen gedrag van het college van B&W! Kortom: verbeter de communicatie naar de burgers door B&W, gemeenteraad en het gemeentelijk apparaat en wees daarbij TRANSPARANT, EERLIJK EN INTEGER!’

(J. van Buren)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter