Nieuws
Duidelijkheid over slibdepot laat op zich wachten

Er nog steeds geen helderheid over de komst van een slibdepot naar bedrijventerrein Westvlietweg, tegenover Huygens Hofwijck. Tegen het plan zijn veel zienswijzen ingediend bij de Omgevingsdienst Haaglanden (ODH). Die moeten ambtelijk van antwoorden worden voorzien dewelke ook nog door juristen getoetst moeten worden. Wanneer dit proces is afgerond is vooralsnog onbekend. Het depot zit nu op Westvlietweg 14, nabij de Wijkerbrug. Het zou naar een stuk grond achter Westvlietweg 69 gaan. Nabij Waterpas. Het gaat om grasland. Ter plekke zal al zware betonranden en een grote berg grond gedeponeerd. Het betreft Haags grondgebied. B&W daar zijn akkoord met de komst van het depot. ODH in principe ook. Gedeputeerde Anne Koning liet voor de zomer weten dat onwelgevallige ontwikkelingen op Westvliet eigenlijk niet zijn tegen te houden door ontbrekende regelgeving.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter