Activiteiten
Zomerexcursie aan zee

Heeft u wel eens met een garnalennetje in een strandmeertje gevist? Ga het eens proberen. Behalve garnalen vangt men vaak platvisjes en levende krabbetjes. De Strandgroep van IVN organiseert op woensdagmiddag 23 augustus een  excursie voor het hele gezin over wat je vindt en ontdekt in de zee, langs de vloedlijn en op het strand. Dat gebeurt van 14.00 tot 16.00 uur vanaf parkeerterrein Noordduinen, Noordduinseweg Katwijk aan Zee, op de hoek bij de KNRM-loods. De excursie is gratis en voor alle leeftijden. U hoeft u niet aan te melden. Neem een windjack mee. Aan zee is het altijd kouder dan achter de duinen. Voor kinderen die met garnalennetjes vissen is een handdoek en droge kleding handig. 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter