Nieuws
Uitreiking eerste Lodewijk van Vliet Award

De eerste Lodewijk van Vliet Award wordt woensdag 6 september uitgereikt. Dat gebeurt om 15.30 uur in gebouw De Boot aan de Damsigtstraat. De Lodewijk van Vliet Award is vernoemd naar één van de medeoprichters van de BurgerKrachtCentrale. Het is de eerste Award in Nederland specifiek voor burgerparticipatie.

De LvV-award wordt door de BurgerKrachtCentrale uitgereikt aan een burger, een groep burgers of een organisatie van vrijwilligers in Leidschendam-Voorburg-Stompwijk, die actief zijn op het gebied van burgerparticipatie binnen onze gemeente (meer op http://burgerkrachtcentrale.nl/lvv-award/).

Uit in totaal 15 inzendingen heeft de onafhankelijke jury onder voorzitterschap van Hans van Ierland 5 nominaties geselecteerd. De genomineerden zijn: Berthie de Zwart, Roel Grouwstra – Arachno Corner, Paulien Kegge – Afval prikken, Robert Langen en Judith Geelen – HOV Binkhorst, Isabelle Wentink – Nehelanniatuin.

De inwoners kiezen via een publieksstemming de definitieve winnaar. Er kan gestemd worden op http://bit.ly/LvVaward Voor vragen mail naar info@burgerkrachtcentrale.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter