Activiteiten
Bewegingslessen voor 55+ en 75+

Het verkrijgen en behouden van mobiliteit, kracht en balans is een levenslange taak. Vanaf 60 jaar gaat de spierafbraak sneller. Het lichaam heeft dan juist meer beweging nodig, om de spierkracht op peil te kunnen houden, naast voldoende inname van eiwitten bij elke maaltijd. Ook hoe men beweegt, bepaalt welke spieren men belast en in welke mate. In de cursus worden de deelnemers begeleid bij het (her)ontdekken van betere beweegpatronen voor de dagelijkse bewegingen. Beter en meer bewegen draagt bij aan een groter spiergebruik en een robuustere balans.

Wilt u bijvoorbeeld actief leren opstaan, zodat u de balansspieren elke keer traint? Wit u in het algemeen soepeler en sterker worden en uw lichaam kunnen vertrouwen? Wilt u vallen voorkomen in de toekomst? Dan is deze cursus zeker interessant. De cursus is geschikt voor iedereen die zelfstandig kan lopen. De cursus start maandag 11 september en wordt gegeven in De Plint, Prins Frederiklaan 7 Leidschendam en in De Groene Loper, Van Royenstraat 2 Voorburg. Meedoen kost € 82,00 voor 10 lessen.

 Aanmelden kan via e-mail: regenererendbewegen@gmail.com of bel 06 – 5313 9574. Voor meer informatie zie: www.regenererendbewegen.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter