Nieuws
ESH media maakt politieke reclame

ESH Media, het bedrijf waarmee de gemeente een contract heeft voor de plaatsing van reclameborden in de openbare ruimte (120 plaatsen), maakt politieke reclame. De onderneming biedt de reclameborden aan belangstellendan aan met het oog op de verkiezingen 2023. In november vinden verkiezingen voor de Tweede Kamer plaats. Volgens ingewijden verbiedt het contract dat ESH Media met de gemeente heeft echter ‘partij politieke’ reclameboodschappen. Voorafgaand aan verkiezingen plaatst de gemeente zelf grote borden waarop alle deelnemende partijen evenveel ruimte krijgen. Andere ‘politieke’ borden zijn in de gemeente verboden. Zo mogen partijen zelf geen borden plaatsen in de openbare ruimte.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter