Nieuws
Leidschendam krijgt Vroeger & Nu memospel

Leidschendam krijgt een Vroeger & Nu memospel. Hetnbevat foto’s van verschillende locaties in Leidschendam van vroeger en nu. Geïnteresseerden kunnen tot & met 27 november exclusief bij PLUS Post Leidschendam sparen voor dit collectorsitem. Het Vroeger & Nu memospel is speciaal op maat gemaakt en bevat herkenbare elementen van Leidschendam, zoals historische straten en bekende plekken van honderd jaar geleden tot nu. ,,Het spel is ontzettend herkenbaar en roept nostalgische gevoelens op bij de inwoners van Leidschendam”, aldus Tjipke Post, initiatiefnemer en eigenaar van PLUS Post.

Eerst zijn de mooiste historische foto’s van locaties in Leidschendam geselecteerd. Deze locaties zijn vervolgens opnieuw gefotografeerd om dit spel te creëren. ,,Het is ontzettend leuk om op een speelse manier de verschillen en overeenkomsten te ontdekken tussen onze plaats van vroeger en nu.” Het spel is in een gelimiteerde oplage geproduceerd door Boomerang Loyalty. Men kan exclusief sparen bij PLUS Post in Leidschendam om dit spel met hoge korting te bemachtigen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter