Nieuws
Plan herinrichting straten ter inzage

De gemeente Den Haag heeft het plan voor de aanleg van een velostrada tussen de Binckhorstlaan en de Laan van Nieuw Oost Indië aan de Voorburgse kant, ter inzage gelegd. Eenieder heeft tot 2 oktober de gelegenheid een zienswijze in te dienen. De aanleg van de fietsverbinding betekent een herinrichting van de Von Geusaustraat, Pompe van Meerdervoortstraat, Koningin Wilhelminalaan en Van Alphenstraat, alleen in Voorburg. Zo wordt de kruising Pompe van Meerdervoortstraat, Koningin Wilhelminalaan, Van Alphenstraat ten behoeve van de fietsers aangepast. De Van Alphenstraat wordt een fietsstraat met éénrichtingverkeer voor auto’s tussen de Koningin Wilhelminalaan en de P&R bij station Laan van Nieuw Oost Indië. In de Van Alphenstraat verdwijnen ook parkeerplaatsen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter