Nieuws
Koninklijke onderscheiding voor de heer Broeren

Leo Broeren ontving een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Vroom. De benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau kreeg de heer Broeren vanwege zijn vrijwilligerswerk in de zorg. De heer L.C.J. Broeren is sinds 1996 vrijwilliger bij WoonZorgcentra Haaglanden. De heer Broeren is activiteitenbegeleider en chauffeur, haalt boodschappen en wandelt met bewoners. Hij is altijd inzetbaar voor allerlei hand-en-spandiensten. Ook was hij van 2000-2012 buddy van een bewoner op locatie Prinsenhof. Hij ondernam wekelijks een activiteit met hem en bracht hem naar zijn afspraken bij de tandarts en het ziekenhuis. Door persoonlijke omstandigheden kon de heer Broeren zijn lintje niet ontvangen tijdens de lintjesregen in april waardoor hij nu alsnog thuis werd verrast. (foto Michel  Groen)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter