Nieuws
Weer parkeervakken elektrische auto’s

B&W hebben opnieuw tientallen parkeervakken aangewezen die voortaan alleen nog bestemd zijn voor elektrische auto’s. Per locatie gaat het om twee parkeervakken.

In Leidschendam betreft het: Frekeweg nabij kruispunt met Johanna van Polanenlaan; Talinglaan nabij Ijsvogellaan wooncomplex met nummers 151-167; Landlustlaan nabij Voordesingel nummer 2; Sweelincklaan nabij Van Ruysdaellaan nummer 80; Zwanebloem nabij Dotterbloem nummer 2; Evertsenstraat nabij Piet Heinstraat nummer 37; De Schans nabij Nieuwstraat nummer 22; ’t Lienplantsoen nabij nummer 30; De Ruyterstraat nabij nummer 10; Wildenborch nabij nummer 99; Spechtlaan nabij wooncomplex met nummers 159-253; ’t Hert nabij nummer 134.

In Stompwijk de Huyssitterweg nabij nummer 21 en in Voorburg: Stationsplein nabij nummer 2; Kersengaarde nabij nummer 221; Van Horvettestraat nabij nummer 1; Tulpentuin nabij wooncomplex nummers 1-65; Oostvlietstraat nabij nummer 13; Van Heurnstraat nabij nummer 73; De Tol nabij wooncomplex nummers 1-249; Laan van Nieuw Oosteinde nabij nummer 155; Bilderdijkplein nabij nummer 43; Laan van Dobbe tot Zegge nabij nummer 12a; Heeswijkstraat nabij nummer 1a; Ter Capellenstraat nabij nummer 7.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter