Nieuws
Onderscheiding voor coördinator hospice

Joke Campo ontving 24 augustus de UBU. Zij kreeg deze gemeentelijke onderscheiding uit handen van wethouder Marcel Belt voor haar jarenlange inzet voor Hospice Het Vliethuys.

Marcel Belt: ,,Hospice Het Vliethuys is een ontzettend belangrijke plek voor de gemeente en daarbuiten. Voor een groot deel is dit te danken aan de inspanningen van Joke Campo, hoofd-coördinator, die met haar inzet alles gedaan heeft wat in haar macht lag om het hospice op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen en te houden. Voor haar tomeloze en jarenlange inzet ontvangt zij de UBU.”

,,Vanaf de oprichting in 2001 tot haar pensioen is zij de drijvende kracht achter het hospice. Van het werven van sponsors tot het enthousiasmeren van vrijwilligers. Zonder haar professionaliteit en bevlogenheid zou het hospice niet de mooie plek zijn die het vandaag is. Met de uitreiking van de UBU bedankt het college van B&W haar voor haar jarenlange inzet.”

De UBU is een onderscheiding voor personen die zich bijzonder verdienstelijk hebben ingezet voor de gemeenschap. (foto Michel Groen)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter