Nieuws
The Boogie Dogs in Kakafonie

Vandaag zijn de leden van de formatie ‘The Boogie Dogs’ te gast in radioprogramma Kakafonie bij Midvliet FM. En wel vanaf 13.15 uur.

The Boogie Dogs volgden in 2011 de roemruchte Jetcats op met hetzelfde recept: Jerry Lee Lewis style rock ‘n roll met wat uitstapjes naar rockabilly, country en een verdwaalde ballad.

De band is gewild bij liefhebbers maar verrast ook een breed publiek op kermissen en dorpsfeesten. Waar een grapje met een meezinger en vooral gezellig contact met de belangstellenden voor een geslaagd evenement zorgen.

Ook bruiloften en partijen zijn geen probleem, niet in de laatste plaats omdat de helft van de band ruim 20 jaar in all-round duo 2 For The Show heeft gespeeld. Op besloten feesten wordt de pauzemuziek verzorgd door de band waarbij afgeweken kan worden van rock ‘n  roll. Voor ieder wat wils.

De band: Cees Verhoogt op drums, Victor van Piggelen op gitaar, Ron Benning op bas/zang en Daniël Bethlem op piano/zang. De vijfde Boogie Dog is Michael Barkey op bas/zang of gitaar/zang.

Voorafgaand aan ‘The Boogie Dogs’ komt Martino Burger naar de studio (12.30) om zijn nieuwe single ‘Het is zomer’ te laten horen. Een leuk, lekker vlot nummer dat over de zomer gaat en te streamen/downloaden is via de bekende digitale kanalen. Uiteraard is er ook een bijpassende clip, gemaakt door Inge Feenstra, die onder andere te zien is bij TV Oranje.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter