Nieuws
Bijzondere diploma uitreiking

Op maandag 25 september worden diploma’s uitgereikt aan de deelnemers van de taallessen voor inwoners met een taalachterstand Leidschendam-Voorburg. Dat gebeurt in IKEC de Waterlelie, Prinsenhof 4 A-D, Leidschendam. Deze lessen worden door TopTaal gegeven in opdracht van de gemeente. Het betreft mensen waarvan Nederlands niet de moedertaal is, die bijvoorbeeld al langer in Nederland zijn en niet inburgeringsplichtig zijn. De gemeente heeft succes met het bereiken van deze mensen, zodat ze les kunnen krijgen op kosten van de gemeente. En ter bevordering van de participatie hun Nederlandse taal kunnen verbeteren. De lessen worden zeer succesvol ontvangen en de gemeente doet erg haar best om zo veel mogelijk mensen met een taalachterstand de kans te geven taallessen te laten volgen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter