Nieuws
Eerste Promotieklasse Cup succes

Hockeyclub Cartouche verwelkomde teams uit heel het land ter gelegenheid van de allereerste Promotieklasse Cup.  Door deze wedstrijden, gefloten door bonds-scheidsrechters en ondersteund door vele enthousiaste ballenjongens en -meisjes, kregen de clubs de gelegenheid om hun nieuwe tactieken uit te proberen en het wedstrijdritme te hervinden. Veel teams hebben al aangegeven volgend jaar weer van de partij te willen zijn. Cartouche streeft ernaar om in de toekomst alle 12 promotieklasse teams te verwelkomen en dit toernooi een vaste waarde te laten worden in hun voorbereidingsperiode. Thuisclub Cartouche behaalt een respectabele tweede plaats. De felbegeerde Promotieklasse Cup wisseltrofee was voor Push uit Breda.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter