Nieuws
Fysiotherapie Benno Plus ook aan Parkweg

Fysiotherapeut Benno Plus opent op 1 september de tweede locatie, aan de Parkweg 218 te Voorburg in het pand van Huisartsenpraktijk Claessen. In 2014 opende hij de deuren in het Medisch Centrum Oud Voorburg aan de Raadhuisstraat.

Het team is in het laatste decennium in aantal en in expertise flink gegroeid en inmiddels is men toe aan uitbreiding van ruimte en mogelijkheden om de patiënten van goede fysiotherapie te kunnen blijven voorzien. Bij  Huisartsenpraktijk Claessen krijgt men twee behandelruimtes waar iedereen met fysieke ongemakken kan voorzien van kwalitatief hoogstaande fysiotherapie.

Net als bij de oorspronkelijke locatie aan de Raadhuisstraat in Voorburg, biedt Fysiotherapie Benno Plus op de nieuwe locatie een breed scala aan gespecialiseerde diensten en behandelingen. Het ervaren team van fysiotherapeuten staat klaar om te helpen bij het aanpakken van uiteenlopende klachten, van nek-, of rugproblemen, sportblessures, hoofdpijn en duizeligheidsklachten tot revalidatie na een operatie of behandeling aan huis.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter