Nieuws
Omwonenden van de Mall zijn wanhopig

Omwonenden van de Mall klagen hun nood. Omdat niemand naar ze luistert, hebben de wijkbewoners nu de zelfbenoemde wijkvertegenwoordiger Ap de Heus ingeschakeld. Zij schrijven hem:

‘Tijdje geleden heb ik u ontmoet in The Mall en verteld over het verkeer rond The Mall. Ik zou u wat foto’s sturen. Deze zijn van zaterdag 26 augustus en rustige dag waar denk ik 30.000 auto’s rond rijden. Dit is alleen de Heuvelweg maar de chaos is geheel rond The Mall. De linker afslag naar de parkeerplaats Heuvelweg is een dodenweg. Velen gebruiken deze afslag om rechtdoor te rijden naar het zebrapad bij het politiebureau waar voetgangers en fietsers oversteken.

Dit om de file te ontlopen. Levensgevaarlijk. Daarnaast wordt regelmatig door rood gereden. De situatie regelmatig doorgegeven aan gemeente en B&W en Gemeentebelangen LV. Gevraagd sluit die linkerbaan af voordat er doden vallen. Gevraagd camera’s bij de verkeerslichten wegens door rood rijden en hoge snelheden. Gevraagd naar een fatsoenlijk hek bij Tramhalte. Honderden steken de verkeersweg over in plaats dit te doen bij het zebrapad kruising Heuvelweg Burg. Banninglaan.

Dit was een rustige zaterdag en laat ik zien de opstoppingen bij de kruisingen. De chaos richting Burg. Banninglaan als de parkeerplaats en de ondergrondse parkeergarage Heuvelweg zijn afgesloten’. aldus een wanhopige Frans van Gessel.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter