Nieuws
Helpt niet veel zo

Al enige weken ligt er aan de Aart van der Leeuwkade in Voorburg, ter hoogte van het Maartenscollege, een gele ‘speedboat’ op een trailer vastgebonden aan een lantaarnpaal. De gemeente heeft na ontdekking ervan drie dagen gewacht (zo’n vehikel mag zo maximaal drie dagen op straat staan, red.) om er vervolgens een sticker op te plakken. Dat gebeurde dinsdag 22 augustus. Gemeld wordt dat de gemeente het gevaarte na drie dagen gaat weghalen. Dinsdag 29 augustus was er echter nog niets gebeurd. De houten sloep die op een soortgelijke wijze aan de Prins Bernhardlaan/Noteboompark ‘lag’ is inmiddels wel weg. De eigenaar had daar zijn 06-nummer onder het bordje ‘te koop’ gezet en zijn trailer had ook een kentekenplaat. Dat maakte het voor de gemeente wel erg makkelijk om ‘op te treden’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter