Activiteiten
Strandexcursie met het IVN

Sonja Meijer van het IVN meldt: ‘Er is weer een Strandexcursie en wel op zaterdag 2 september om 14.00 uur. Heeft u wel eens met een garnalennetje in een strandmeertje gevist ? Kom het eens proberen. Behalve garnalen vangen we vaak platvisjes en levende krabbetjes. 

De Strandgroep van IVN Leidse regio organiseert op zaterdagmiddag 2 september een  zomer-excursie voor het hele gezin over wat je vindt en ontdekt in de zee, langs de vloedlijn en op het strand. Met activiteiten voor jong en oud. We gaan garnalen vissen en geven uitleg. Deze duurt van 14.00-16.00 uur.  Verzamelen: parkeerterrein Noordduinen, Noordduinseweg in Katwijk aan Zee, op de hoek bij de KNRM-loods.

De excursie duurt anderhalf tot twee uur, afhankelijk van het weer en wat we vinden. De excursie is gratis en voor alle leeftijden. Tip 1: kom op de fiets of neem uw pinpasje mee voor de parkeerautomaat. Tip 2: Neem een windjack mee. Aan zee is het altijd kouder dan achter de duinen. Voor kinderen die met garnalennetjes vissen is een handdoek en droge kleding handig’. Meer informatie: ivnstrand@outlook.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter