Activiteiten
Zorg voor uzelf tijdens het Mantelzorgcafé
Zorgt u voor een partner, familielid, vriend of vriendin? Dan weet u dat dit heel dankbaar, maar ook intensief kan zijn. Voor mantelzorgers is het soms moeilijk om ook goed voor zichzelf te zorgen. Om daarbij te ondersteunen, organiseert de gemeente Leidschendam-Voorburg dinsdag 26 september een Mantelzorgcafé.

Tijdens deze avond kunt u meedoen met een seminar over Givability, een soort omdenken. Ook is er een training mindfulness aan, waarbij u leert hoe u tot rust kunt komen. We sluiten de avond af met een borrel, waarbij u andere mantelzorgers kunt  ontmoeten en ervaringen uit kunt wisselen.

Het Mantelzorgcafé is van 19:00 tot 21:30 bij het Gemeentehuis aan het Raadhuisplein in Leidschendam. Aanmelden kan tot en met 17 september 2023 via het aanmeldformulier

Kunt u er deze keer niet bij zijn, maar lijkt het u wel fijn om andere mantelzorgers te ontmoeten? Dan bent u van harte welkom bij de mantelzorgcafés van Woej. Kijk voor meer informatie op de website van Woej

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter