Mening
U zegt het maar: Niet meer verbaasd

‘Als regelmatige lezer van Vlietnieuws verbaas ik mij er niet meer over wat de verantwoordelijken voor het beleid van de gemeente Leidschendam-Voorburg er een puinhoop van maken. Wat een liegende, bedriegende, manipulerende, marchanderende B&W, gemeenteraad en ambtenaren zijn er ‘aan het werk’.

Aan het werk? Nee, ze zijn alleen hun eigen, én de belangen van de projectontwikkelaars aan het verdedigen en verhullen daarbij alle gemaakte fouten (zie Schakenbosch, Vlietlanden, Mall of The Netherlands en alle andere (bouw)projecten).De belangen van de inwoners van Leidschendam-Voorburg doen er niet toe. Soms lijken die wel belangrijk, maar dan alleen als de verkiezingen eraan komen. Dan komen de politici als schijnheilige charlatans in de openbaarheid om hun zetel in het pluche veilig te stellen. Stop met deze schijnheilige manier van werken, u heeft tot het voorjaar van 2026 de tijd om de belangen van de inwoners te verbeteren en te dienen.

Dus zorg voor voldoende goedkope en sociale huurwoningen in plaats van dure villa’s en appartementen die niet te betalen zijn, zorg verbetering van de luchtkwaliteit in de gemeente en laat ons niet stikken in de uitlaatgassen, zorg voor beter onderhoud van het groen, zorg voor een betere handhaving van de regels (zeker ook intern!), voor meer veiligheid en treed op tegen vervuiling op straat en asociaal gedrag.

Het allerbelangrijkste is wees EERLIJK en TRANSPARANT. Zet u in voor de inwoners van Leidschendam- Voorburg, want dat is héél hard nodig in plaats van voor uw eigen ego en belangen!’

(J. van Buren)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter