Activiteiten
GroenLinks priknick in Vlietland

Net zoals eerdere jaren kan men aan het eind van de zomer gezellig samen afval prikken en daarna picknicken: de GroenLinks priknick is op zondag 10 september vanaf 11.00 uur. De jaarlijkse GroenLinks priknick is dit jaar op een belangrijke plek: in Vlietland, op de locatie waar volgens het bestemmingsplan een recreatiepark zal worden gebouwd. De verzamelplaats is om 11.00 uur bij de verhoging langs het Karperpad. Als alles schoon is wordt er gezellig samen gegeten, dus neem wat lekkers te drinken en/of eten mee en eventueel iets om op te zitten. Het is leuk als er veel is om te delen. Voor de benodigde middelen wordt gezorgd. Iedereen is van harte welkom, u hoeft geen lid te zijn van GroenLinks. Het is handig als je je aanmeldt via een mail naar groenlinksldamvburg@gmail.com

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter